ετικέτα google ads

Τηλεφωνήστε μας

+(30) 2321041232

Η εταιρεία - Αγροεφόδια online

Αγροεφόδια online

Image
Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας.

Το Δεκέμβριο του 2000 και με την εμπειρία 5 χρόνων σε μεγάλη αλυσίδα αγροτικών εφοδίων ιδρύθηκε η εταιρεία Τρουμπάτας Ευάγγελος & ΣΙΑ ΕΕ στις Σέρρες.


Image
Τρουμπάτας Ευάγγελος
Γεωπόνος

Με την πάροδο των χρόνων έχει καθιερωθεί σε κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά χάρη στην άριστη ποιότητα των προϊόντων της αλλά και τη σταθερή σχέση εμπιστοσύνης που διέπει τη συνεργασία με τους πελάτες της. Το Φεβρουάριο του 2021 εγκαινιάσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να μπορούν οι πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα να πάρουν πληροφορίες για τον θαυμαστό κόσμο των φυτών, αλλά και να προχωρήσουν σε αγορές των προϊόντων μας μέσω διαδικτύου, ακολουθώντας έτσι την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις ευκολίες που αυτή παρέχει.

 

Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει τόσα χρόνια μας φέρνει σε θέση να γνωρίζουμε τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και να μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από σπόρους μεγάλης καλλιέργειας, λαχανικών των μεγαλυτέρων οίκων της Ευρώπης, λιπάσματα, βιοδιεγέρτες, φάρμακα για μία τεράστια γκάμα καλλιεργειών και τέλος χρήσιμα εφόδια και λύσεις για τον ερασιτέχνη. Έχοντας πια την εμπειρία 26 χρόνων σε συνδυασμό με την συνεχή εξέλιξη και αναζήτηση νέων μεθόδων και τεχνολογιών, οι εξειδικευμένοι γεωπόνοι μας μπορούν να σας βοηθήσουν τόσο με τις συμβουλές τους, όσο και με την παροχή υψηλής ποιότητας γεωργικών εφοδίων. Μην διστάσετε να μας εκφράσετε τις απορίες σας και να ζητήσετε τις συμβουλές και την βοήθειά μας για την ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών.

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Δουλεύουμε καθημερινά με στόχο να παρέχουμε στον κόσμο προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Για εμάς κάθε πώληση δεν είναι απλά μία απόδειξη ταμειακής μηχανής ή ένα τιμολόγιο, αλλά μία ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσίας που έχει στόχο, τόσο την ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών, όσο και την επιμόρφωσή σας πάνω σε αυτό το τόσο ωραίο αντικείμενο.

 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

2000: Ίδρυση της εταιρείας Τρουμπάτας Ευάγγελος & ΣΙΑ Ε.Ε.

2005: Ίδρυση της ΑΡΟΣΙΣ Α.Ε.

2015: Κατασκευή ιδιόκτητων χώρων

2015: Αναπτύσσουμε τη συμβολαιακή γεωργία.

2020: Ίδρυση τμήματος παροχής υπηρεσιών. Σύνταξη ενιαίας αίτησης ενίσχυσης

2021: Κατασκευή e-shop

0 Χρόνια

Εμπειρίας

0 Συμβόλαια

Ενεργά

0 Ενεργοί

Πελάτες

0 Ενεργοί

Συνεργάτες

Γιατί εμάς

Λόγοι για να μας επιλέξετε

1

Πάνω από 22 χρόνια εμπειρίας

Η πολυετής πείρα μας δίνει στον πελάτη μια αίσθηση εμπιστοσύνης για να πετύχουμε μαζί το καλύτερο αποτέλεσμα για τη σοδειά του.

2

Φιλικότητα

Για εμάς η σχέση πελάτη είναι σημαντική. Δημιουργούμε στενούς δεσμούς μεταξύ των πελατών μας έτσι ώστε στην κάθε ερώτηση ή δυσκολία να υπάρχει αμεσότητα και ευκολία στην επίλυση των προβλημάτων.

3

Τιμολόγηση

Προσπαθούμε να διατηρούμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και να κατανοούμε τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτές τις εποχές. Είμαστε δίπλα στον αγρότη και θα τον στηρίξουμε σε όποια δυσκολία.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

Mr.George Anto
Client From 2014 Dec 25

Long established fact that a reader will be undo ut distracted by the readable sed content off a page when seds looking und at its layouts The sesd points using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less than normal distributionof letter james opposed using content here content here will be making look like readable property developers will be ut distracted by the readable real estate.

X